Wij ontwerpen, maken en monteren

Zie onderstaand een greep uit onze werkzaamheden.

Benieuwd naar wat wij doen? Lees verder of kom langs!

Hangaar “Antony Fokker”-Schiphol

KLM heeft kantoren verbouwd in hangaar “ANTHONY FOKKER”.

Deze kantoorruimtes zijn op de 1e etage en moesten daardoor worden voorzien van een trap en een lang bordes om de kantoren aan elkaar te verbinden. Alles in de originele KLM kleuren blauw en grijs.

Keukenhof-Lisse

In opdracht van Keukenhof hebben wij in nauw overleg met de architect en aannemer diverse constructies aangepakt op het wereldberoemde park.

Hotel citizen M-Schiphol

Dit design hotel is uitgebreid met imposante nieuwbouw. Ons aandeel was het ontwikkelen en plaatsen van “geblauwd”-stalen binnenkozijnen, afgewerkt in de bijenwas. Geplaatst met glas levert dit artistieke ruimtes op. Wij hebben ook het trappenhuis van 6 verdiepingen geplaatst. Gemaakt van zwart gepoedercoat staal.

Heemskerk Fresh&Easy-Rijnsburg

Het verzoek was om vanuit het bestaande kantoor naar het kantoor in de nieuwbouw te kunnen. Op een zodanige manier dat de productie niet verstoord wordt en het proces, samen met bezoekers, van bovenaf bekeken kan worden. De oplossing is gevonden in een bordes hoog langs de wand.

Wesseling Transport-Sassenheim

Wesseling had het verzoek om de bestaande hal uit te breiden. Dit hebben we met veel plezier gedaan. Belangrijk hierbij was dat er door een vrijdragende constructie zo min mogelijk obstakels aanwezig zouden zijn op de werkvloer.

Oranjehof-Lisse

Het nieuwbouw complex Oranjehof hebben wij in overleg met de aannemer voorzien van alle mogelijke hekwerken en trappen. Wat u niet ziet is de stalen constructie onder de houten vloeren, welke van gebouw tot gebouw loopt.

Kloosterhof-Hillegom

Het gebouw Kloosterhof, gelegen aan de Mariastraat te Hillegom. Voormalig Josephhuis.
Het gebouw dateert uit 1907 en was een cadeau van de parochianen aan de toenmalige pastoor Grossel. De nonnen verzorgden in het Josephhuis de bejaarden.
De restauratie van het gebouw Kloosterhof tot appartementen complex duurde 2,5 jaar.
Hoogeveen Staalconstructie heeft in nauwe samenwerking met de aannemer zorg gedragen voor de dakconstructies, zwevend trappenhuis en spiltrap.

Mallegatshof-Lisse

Het nieuwbouw projekt Mallegatshof hebben wij voorzien van alle hekwerken en trappen.
Zie op de foto’s de balustrades met glazen platen en de spiltrap tbv nooduitgang voorzien van een beveiligd hekwerk.
De schuren van de huizen hebben wij voorzien van een Hekwerk welke voorzien kan worden van begroeiing. Wij hebben diverse woningen voorzien van stalen erfscheidingen.
Contact

Via dit formulier kunt u snel contact opnemen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt