Wij ontwerpen, maken en monteren

Zie onderstaand een greep uit onze werkzaamheden.

Benieuwd naar wat wij doen? Lees verder of kom langs!

Hoogeveen Staalconstructie verzorgt in eigen beheer het gehele traject: van engineering tot en met de montage. Wij construeren, tekenen fabriceren, conserveren en monteren (delen van) staalconstructies voor alle mogelijke toepassingen. Groot én klein.

Hieronder schetsen we een beeld van onze opdrachten.

Frame Camarasaurus – Naturalis

Een half jaar hebben we eraan gewerkt, en toch zie je er bijna niets van… En dan hebben we het over het unieke stalen frame dat Hoogeveen Staalconstructie in opdracht van natuurhistorisch museum Naturalis heeft gemaakt voor langnekdino Camarasaurus. Deze publiekstrekker staat sinds augustus 2019 in de 12 meter hoge dinozaal van de nieuwbouw. Om de gigantische dinosaurus zo mooi mogelijk tot zijn recht te laten komen, was het een vereiste van Naturalis om het overgrote deel van het ondersteunende stalen frame zoveel mogelijk onder de decorvloer te laten verdwijnen. Ook moesten alle botten van deze reus zo onzichtbaar mogelijk met stalen pinnen en scharnieren met elkaar worden verbonden. Meer info en foto’s

Hangar “Antony Fokker”-Schiphol

In hangar Anthony Fokker op Luchthaven Schiphol heeft KLM kantoren verbouwd op de eerste etage. Hoogeveen Staalconstructie heeft deze verdieping voorzien van een stalen trap en een lang stalen bordes om alle kantoren met elkaar te verbinden. Alles uiteraard in de originele KLM-huiskleuren blauw en grijs.

Keukenhof-Lisse

Bloemenpark Keukenhof in Lisse is wereldberoemd en trekt ieder jaar recordaantallen bezoekers. In opdracht van Keukenhof en in nauw overleg met de architect en de aannemer ontwierp en produceerde Hoogeveen Staalbouwconstructie diverse stalen constructies, zoals: stalen frames voor glazen scheidingswanden, deuren, trappen en balustrades.

Hotel citizen M-Schiphol

CitizenM Schiphol Airport is een modern designhotel op Schiphol. Dit boutiquehotel is uitgebreid met imposante nieuwbouw. Het aandeel van Hoogeveen Staalbouw bestond uit het ontwikkelen en plaatsen van ‘geblauwd’-stalen binnenkozijnen, afgewerkt in de bijenwas. Geplaatst met glas levert dit artistieke ruimtes op. Ook produceerden en plaatsten wij een trappenhuis van 6 verdiepingen van zwart gepoedercoat staal.

Heemskerk Fresh&Easy-Rijnsburg

Groente- en fruitbewerker Heemskerk fresh & easy had een uitdagend verzoek. Het bedrijf wilde het mogelijk maken om intern vanuit het bestaande kantoor naar de nieuwbouw te kunnen lopen. Vereiste was wel, dat de wandelgang de productie niet zou verstoren en dat bezoekers het proces van groente- en fruitbewerken van bovenaf zouden kunnen bekijken. Hoogeveen Staalconstructie vond de oplossing in de vorm van een stalen bordes, hoog langs de wand.

Wesseling Transport-Sassenheim

Transporteur Wesseling Logistics wilde zijn bestaande warehouse verder uitbreiden. Eis was wel, dat er door een vrijdragende constructie zo min mogelijk obstakels aanwezig zouden zijn op de werkvloer. Hoogeveen Staalconstructie heeft daar slimme, werkbare oplossingen voor bedacht.

Oranjehof-Lisse

Oranjehof is een nieuwbouw appartementencomplex in Lisse. In nauw overleg met de aannemer heeft Hoogeveen Staalconstructie het hele complex voorzien van stalen hekwerken, balustrades en trappen. Onzichtbaar, maar van essentieel belang, is de door ons vervaardigde stalen constructie die onder de houten vloeren van gebouw tot gebouw loopt.

Kloosterhof-Hillegom

Wat in Hillegom ooit het oude Josephhuis was voor bejaarden, is na een intensieve renovatieperiode appartementencomplex Kloosterhof geworden. Hoogeveen Staalconstructie heeft in nauwe samenwerking met de aannemer zorggedragen voor de dakconstructies, een zwevend trappenhuis en een spiltrap.

Mallegatshof-Lisse

Mallegatshof is een nieuwbouwproject in Lisse. Hoogeveen Staalconstructie heeft voor dit complex alle hekwerken en trappen geconstrueerd en geplaatst, waaronder balustrades met glazen platen, een spiltrap met beveiligd hekwerk die dient als nooduitgang.   Alle schuren van de huizen zijn door ons voorzien van een hekwerk dat voorzien kan worden van begroeiing. Daarnaast hebben wij diverse woningen voorzien van een stalen erfafscheiding.

Contact

Via dit formulier kunt u snel contact opnemen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt